Reserveren

Voor u een reservatie plaatst gelieve met het volgende rekening te houden:

RESERVATIES VOOR VANDAAG, ENKEL NOG TELEFONISCH MOGELIJK! 016/95.88.84

Dit is geen automatisch reservatiesysteem. Uw reservatie is pas definitief na controle en bevestiging (per mail) van onzentwege.

Alle velden invullen en de privacy regels goedkeuren anders komt uw reservatie niet bij ons aan.

U kiest om bij ons lekker te komen tafelen. U kiest dus niet voor één bepaalde tafel. U wordt steeds, door ons attentvol personeel, geplaatst aan een leuk tafeltje volgens beschikbaarheid en volgens het aantal personen van uw gezelschap. Met andere woorden; een tafeltje opeisen kan bij ons niet.

Voor elke reservatie voorzien wij, tijdens de zomermaanden, en uiteraard bij goed weer, zowel één tafel op het terras als één binnen. Je weet maar nooit dat het begint te stortregenen.

Plaats wel "reservaties@brasserienestor.be" bij uw veilige afzenders. Zo komt ons antwoord niet in uw spam terecht!


Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, dat is waar. Voor een goede verstandhouding maken we vooraf liefst goede afspraken. Zo kunnen wij u een correcte service en kwaliteit garanderen.

U bent met 6 of 7 personen:

U kan à la carte kiezen met een beperking van 5 verschillende gerechten per gang.

U bent met 8 of 9 personen:

U kan nog steeds à la carte kiezen maar met een beperking van 4 verschillende gerechten per gang. Uiteraard is het wel makkelijker indien u kiest voor onze Groepsmenu. (zie tabblad "MENU")

U bent met 10 à 12 personen:

Om service en kwaliteit te garanderen en behouden nemen wij geen gezelschappen van meer dan acht personen aan op vrijdagavond, zaterdagavond en zondag. Andere momenten kan u bij ons terecht mits u een keuze maakt uit onze Groepsmenu. (zie tabblad "MENU")


Reserveren
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Reserveren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x